مديريت آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی

گروه نرم افزار و اطلاع رسانی و پورتال

دستاورد ها و گزارش عملکرد

سامانه احراز هویت مرکزی دانشگاه( Single Sign On)
زمان بهره برداری پروژه: شهریور 1397
مدت زمان انجام پروژه : 102 نفر روز

مخاطبین: کاربران سامانه های دانشگاه من جمله اساتید، دانشجویان و کارکنان

اهداف: تسهیل ورود به سامانه ها با استفاده از تنها یک نام کاربری و رمز عبور و استفاده تمامی سامانه ها از یک صفحه Login مرکزی

اقدامات انجام شده: در فاز اول این پروژه ، یکسان سازی احراز هویت سامانه ها با تکیه بر لیست کاربران دانشگاه انجام شد که باعث افزایش امنیت در نگهداری اطلاعات مربوط به هویت کاربران، تسهیل ورود به سامانه ها و ایجاد زیرساخت لازم  برای توسعه درگاه مشترک ورود به سامانه های نرم افزاری در دانشگاه شده است.
طراحی و پیاده سازی سامانه آنلاین گزارش عملکرد بیمارستان های دانشگاه
زمان بهره برداری پروژه: مهر 1397
مدت زمان انجام پروژه : 90 نفر روز

مخاطبین: مدیران ارشد دانشگاه

اهداف: ارزیابی شاخص های عملکردی بیمارستانها در حوزه های مختلف

اقدامات انجام شده: با توجه به اینکه امروز فناوری اطلاعات فرصت های جدیدی در ارزیابی و هدایت خدمات حوزه سلامت جامعه عرضه کرده، این سامانه در گروه نرم افزار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با هدف سنجش و ارتقای سطح کیفی و افزایش رضایت ارباب رجوع در سطح بیمارستان های دانشگاه، تحلیل و تولید شده است. این سامانه با گزارش ها و داشبوردهای متنوع و برخط این امکان را به مدیران ارشد دانشگاه می دهد تا بصورت برخط وضعیت شاخص های مورد انتظار در قالب داشبوردها و گزارشات مدیریتی در هر بیمارستان را ملاحظه نمایند. ...
طراحی و توسعه سامانه جامع مدیریت پروژه های عمرانی دانشگاه
زمان بهره برداری پروژه: دی 1397 
دت زمان انجام پروژه : 150 نفر روز

مخاطبین: مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی

اهداف: مدیریت هزینه ای و فرایندی پروژه های عمرانی در سطح دانشگاه

اقدامات انجام شده: به واسطه توسعه و گسترش روزافزون فناوری اطلاعات و اهتمام ویژه مدیران ارشد دانشگاه بر پیاده سازی دولت الکترونیک در واحدهای زیرمجموعه و با رویکرد ارائه خدمات به صورت الکترونیکی در دانشگاه، مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه بخش عمده ای از وظایف و خدمات خود را که در ارتباط مستقیم با ارباب رجوع و نیز مراجعان داخلی سازمان می باشد، از طریق این سامانه به صورت الکترونیک به انجام رسانده است. بدیهی است این پروژه به گونه ای پیاده سازی شده که بر سهولت، کیفیت، دقت و سرعت ارائه خدمات و انجام وظایف آن حوزه بیافزاید. سامانه جامع مدیریت پروژه های عمرانی توسط کارشناسان گروه نرم افزار جهت مدیریت فرایندهای مرتبط و ارائه گزارشات مالی و مدیریتی، طراحی و تولید گردیده است.
راه اندازی خدمات درگاه USSD دانشگاه
زمان بهره برداری پروژه: مهر 1397
مدت زمان انجام پروژه : 16 نفر روز

مخاطبین: کلیه خدمت گیرندگان داخل و خارج از سازمان

اهداف: گسترش نفوذ خدمات فناوری اطلاعات بدون هزینه جانبی برای ارباب رجوع

اقدامات انجام شده: از آنجا که کدهای USSD یا همان  Unstructured Supplementary Service Data یک روش ارسال پیام در شبکه تلفن همراه یا همان شبکه GSM بوده و جزء خدمات ارزش افزوده تلفن همراه به حساب می آید، بدون هزینه خاصی قابل افزودن به تمام شبکه های GSM از جمله همراه اول و ایرانسل می باشد. در سال 1397 نسبت به تهیه و پشتیبانی کد مختص دانشگاه با قابلیت اتصال به وب سرویس های موردنظر اقدام شد و در حال ارائه خدمات ارباب رجوع در واحدهای منتخب دانشگاه است. .
راه اندازی نرم افزار مرکز تماس دانشگاه
زمان بهره برداری پروژه: دی 1397
مدت زمان انجام پروژه : 9 نفر روز

مخاطبین: کلیه واحدهای دانشگاه

اهداف: تکریم ارباب رجوع تلفنی و قابلیت پیگیری و نظارت بر تماس های صورت گرفته

اقدامات انجام شده: مرکز تماس دانشگاه در واقع یک شبکه بزرگ و گسترده از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری می باشد که به واسطه ارتباطاتی که با یکدیگر دارند، می تواند مدیریت واحدی را بوجود آورد. کاربران این سامانه به عنوان یکی از عناصر تاثیرگزار در هر مرکز تماس می توانند بسیاری از فعالیت ها را انجام داده و اطلاعات  لازم  را از سیستم دریافت نمایند. مرکز تماس دانشگاه بر بستر VOIP، قدرت پشتیبانی از تعداد قابل توجهی از تماس های همزمان را دارد. نمایش وضعیت ارباب رجوع تلفنی، مسیردهی هر تماس و ثبت جزئیات دقیق تماسها از جمله ویژگی های یک مرکز تماس می باشد. این سامانه تحت وب، در مدیریت روابط عمومی دانشگاه بصورت آزمایشی مورد بهره برداری قرارگرفته است.
ارتقاء و بهینه سازی دشبوردهای مدیریتی
زمان بهره برداری پروژه: خرداد 1397
مدت زمان انجام پروژه : 10  نفر روز

مخاطبین: تمام کاربران دشبوردهای مدیریتی دانشگاه

اهداف: افزایش سرعت و کاهش زمان پاسخ دشبوردها

اقدامات انجام شده: جهت بهینه سازی سرعت نمایش دشبوردها و اتخاذ راهکارهای مناسب برای کاهش زمان پاسخ دشبوردها، راه حل هایی نظیر ارتقاء نسخه نرم افزار، ارتقاء سخت افزاری سرورها و بهینه سازی دشبوردها در نرم افزار تبلو صورت گرفت. این پروژه در حال پشتیبانی است.

تحلیل و طراحی دشبوردهای مدیریت سرمایه انسانی
زمان بهره برداری پروژه: مرداد 1397
مدت زمان انجام پروژه : 10 نفر روز

مخاطبین: مدیران دانشگاه

اهداف: نمایش، بررسی و نظارت بر داده های منابع انسانی در بخش های مختلف دانشگاه

اقدامات انجام شده: مدیریت سرمایه انسانی جهت بررسی و نظارت بر وضعیت منابع انسانی دانشگاه نیازمند دشبوردهای متعدد و کاربردی می باشد که با وجود نیاز بسیار در این مورد، تا به حال بستر مناسبی برای تهیه دشبوردها در اختیار نبوده است. پس از بررسی بستر BI و امکانات نرم افزار تبلو، کار طراحی دشبورد در این بستر آغاز گردید که در فاز اول، مرحله تحلیل و جمع آوری شاخص های مرتبط انجام شد و پس از آن شاخص های مورد نظر جمع آوری و منابع مربوطه برای هر زیرگروه شاخص تعیین گردید و همچنین پروژه فازبندی و فیلدهای شاخص های فاز اول تعیین شده و طراحی داشبوردها بر اساس نیازهای مطرح شده طبق برنامه زمانی صورت میگیرد

توسعه سامانه رجیستری سلیاک و هپاتیت و تکمیل رجیستری هپاتیت(فاز2 )
زمان بهره برداری پروژه: تیر 1397
مدت زمان انجام پروژه : 15 نفر روز

مخاطبین: اساتید و دانشجویان

اهداف: ثبت پرونده های بیماران و تحلیل این اطلاعات جهت انجام تحقیقات مورد نظر

اقدامات انجام شده: در گذشته اطلاعات موردنیاز در بخشهای بالینی به منظور استفاده در تحقیقات علمی به طور کامل ثبت نمی شد و گزارشات مورد نیاز نیز در اختیار نبود. بنابراین با درخواست پیاده سازی رجیستری، رجیستری های موردنیاز توسط کارشناسان گروه نرم افزار پیاده سازی گردید. با ثبت کامل و درست اطلاعات بیماران و در نهایت دریافت اطلاعات تحلیلی مناسب در قالب گزارشات و دشبوردها میتوان تحلیل موثری در این زمینه انجام داد و نتایج مناسبی در تحقیقات بدست آورد. همچنین با گسترش پروژه به محققان کل کشور و به اشتراک گزاری اطلاعات در سطح مجاز، به پیشرفت و توسعه خدمات حوزه سلامت کمک بسزایی خواهد نمود.
راه اندازی اتوماسیون اداری در واحدهای دانشگاه
زمان بهره برداری پروژه: سال 1397
مدت زمان انجام پروژه : 25 نفر روز

مخاطبین: کارکنان واحدهای دانشگاه

اهداف: استقرار، راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری جهت سهولت انجام مکاتبات اداری و صرفه جویی هزینه ها

اقدامات انجام شده: ِ تعریف چارت سمت ها، قالب های نامه، اشخاص و ارجاعات متناسب با واحد و همچنین برگزاری دوره های آموزشی دو روزه برای کلیه پرسنل بیمارستان شهید کامیاب و دانشکده پرستاری و مامایی، تعریف و اصلاح چارتهای اداری در نرم افزار اتوماسیون و رفع مشکلات کاربران. .
پیکربندی و بهره برداری از نرم افزار تحت موبایل اتوماسیون اداری دانشگاه
زمان بهره برداری پروژه: آذر 1397
مدت زمان انجام پروژه : 60 نفر روز


مخاطبین: برخی از کاربران اتوماسیون اداری دانشگاه

اهداف: استفاده از اتوماسیون اداری، بر روی تلفن های هوشمند و تجهیزات کاربری قابل حمل

اقدامات انجام شده: نسخه تحت موبایل اتوماسیون اداری دانشگاه با محیطی کاملا خلاقانه، زیبا و کارآمد آماده ایجاد سبک نوین در استفاده از اتوماسیون اداری، بر روی تلفن های هوشمند و تجهیزات کاربری قابل حمل میباشد. کاربر با سطح دسترسی استفاده از برنامه الماس همراه، میتواند کارتابل نامه را مشاهده نماید، نامه هایی که به او ارجاع شده را امضا کرده و یا پاسخ ارجاعات را بدهد و همچنین به پیام های ارسالی پاسخ داده و یا پیام جدید ارسال نماید. با این نرم افزار دیگر مکان و زمان، سدی برای اجرای کارهای ارزشمند کاربران سازمان نخواهد بود.
سایر پروژه های گروه نرم افزار

 توسعه و بهره برداری از مدیریت شیفت های پرستاری در سامانه حضور و غیاب کارا 
فرم نظرسنجی وب سایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در بستر شیرپوینت 
فرم نظرسنجی خدمات الکترونیک دانشگاه در بستر شیرپوینت 
فرم ارزیابی دستگاه های اجرایی در سایت دانشگاه 
سامانه نگهداری اطلاعات سرورهای بانک اطلاعاتی 
فرم گزارش فوری وقایع ناخواسته تهدید کننده حیات 
انتخاب و استقرار سامانه یکپارچه هتلداری دانشگاه