آموزش شیر پوینت

آموزش شیرپوینت

مشخصات عمومی ومزایای اختصاصی

مهمترین مشخصه این سیستم این است که به مدیریت فناوری اطلاعات سازمان این امکان را می دهدتا همه وقت و انرژی خود را صرف طراحی منطقی و اصولی گردش اطلاعات نماید. چرا که جهت طراحی و توسعه کاربرد ها در این سیستم کمتر نیاز است به لایه هایپایین تر همچون نوشتن کد وارد شد. مدل سازی سازمان و روند تصمیم گیری در یک سازمان دانش محور و یاد گیرنده بر اساس استاندارد های مطرح انجام شده وچگونگی بکار بردن ابزارهای داده کاوی به منظور استخراج رویکردهای تولید دانش و تصمیم گیری بهتر مطالعه و پیاده سازی شده است.سیستم مورد نظر روی بستره نرم افزاری ۲۰۰۷ SharePoint و با استفاده از

تکنولوژیمدیریت جریان های کاری که دراین بستره پیش بینی شده است، طراحی و پیاده سازی می شود.محیط عامل سرویس دهنده Server ۲۰۰۳و سرویس دهنده وب IIS۶ ،پایگاه داده SQL Server ۲۰۰۵ و سکوی برنامه نویسی .Net Framework ۳.۰ می باشد. از آنجایی که WSS ۳.۰ یک محیط پرتال برای سازمان ایجاد می کند، امکانات و مزایای عمومی یک پرتال سازمانی راخواهد داشت.

آشنایی با مفاهیم شیرپوینت               لینک های مفید                         چند قابليت در شيرپوينت

آشنایی با منوی عملیات سایت                                     فیلم آموزش شیرپوینت                     فعال کردن امکان نظرات در وبلاگ شير پوينت

آشنایی با پروفایل من                                                                                                                 مديريت مستندات در وب

استفاده از سطل بازیافت                                                                                                            کاربرد کتابخانه در مديريت مستندات

تغییر تنظیمات محلی و تم سایت                                                                                                  گردش کاري(WorkFlow)

ساخت فضاهای کاری در شیرپوینت                                                                                              پشتيبان گيري سايت ها و زيرسايت ها

قالب های سایت

تنظیمات سایت چیست

دانلود کتاب

آشنایی با منوی عملیات سایت

بیشتر تنظیمات مدیریتی سایت از قسمت منوی عملیات سایت انجام می گیرد.با این وجود نمی توان از نقش نرم افزار Microsoft Sharepoint Designer در مدیریت سایت صرف نظر کرد.

برای آغاز کار بر روی عملیات سایت کلیک کنید(گوشه سمت چپ بالای صفحه).

منوی عملیات سایت که شامل ایجاد, ویرایش صفحه و تنظیمات سایت است باز می شود.طبیعتا با کلیک بر روی هر قسمت صفحه ای متفاوت باز خواهد شد.صفحه ی ایجاد به پنج قسمت کتابخانه ها , تبادل اطلاعات, پیگیری , لیست های سفارشی و صفحات وب تقسیم شده است.

واضح است که از قسمت کتابخانه ها می توان برای ایجاد انواع کتابخانه ها استفاده کرد.با گرفتن موس بر روی هر یک از لینک ها توضیح مختصری در بالای صفحه نمایش داده می شود.

قسمت تبادل اطلاعات امکاناتی جهت انتشار اخبار کوتاه , آگهی ومدیریت اطلاعات مربوط به افراد گروه و گفتگو ایجاد می کند که از جمله آنها می توان به اعلانات , تماس ها و تالار گفتگو اشاره کرد.

بخش پیگیری شامل پیوندها , تقویم , تکالیف, تکالیف پروژه , پیگیری مشکلات , نظرسنجی , TaskTemplate است. پیوندها اتصالاتی به صفحات وب یا منابع دیگر ایجاد می کنند , جهت تعیین تکالیف برای گروه از قسمت تکالیف استفاده می شود. پیگیری مشکلات جهت مدیریت سوالات و مشکلات استفاده می شود و حتی امکان الویت بندی سوالات نیز وجود دارد.

بخش لیست های سفارشی برای ایجاد انواع لیست های سفارشی مورد استفاده قرار می گیرد. برای آشنایی بیشتر به قسمت لیست ها ی سفارشی مراجعه کنید. از قسمت صفحات وب می توان صفحات یا سایت ها برای سایت مادر ایجاد کرد.

بخش ویرایش صفحه برای افزودن , حذف یا وارد کردن جزء و ب ها در صفحه استفاده می شود.برای آشنایی بیشتر به قسمت وب پارت ها مراجعه کنید.

برای مدیریت پارامترهای سایت از تنظیمات سایت استفاده کنید. این صفحه شامل پنج قسمت کاربران و مجوزها,نمای ظاهری سایت,گالری ها , مدیریت سایت,مدیریت مجموعه سایت ها است.

از بخش کاربران و مجوزها برای افزودن , حذف و ایجاد اعضا و گروه های جدید , ایجاد و تغییر مجوزهای افراد و گروه ها و ایجاد مجوزهای جدید استفاده می شود.

نمای ظاهری و توابع برای تعیین عنوان , توضیحات , نام و آیکون سایت , پوسته سایت و تغییر تعریف سایت استفاده می شود.از این بخش می توان نمای درختی,نوار پیوند بالایی و منوی اجرای سریع را نیز فعال یا غیر فعال کرد.

در قسمت گالری ها صفحات اصلی سایت,نوع محتوای سایت,ستونها و الگوهای سایت ها و لیست ها قابل رویت است. از این قسمت می توان جز وب های صفحه را تغییر داده یا حذف و ایجاد کرد. از لینک گردش کارها نیز می تئان گردش کارهای ایجاد شده را دید.

مدیریت سایت برای کنترل تنظیمات منطقه ای , گزارش های استفاده از سایت, زنگ اخطار , کانال RSS و ... استفاده کرد. برای تنظیم نمایش نتایج جستجو و ناحیه پیوندهای جانبی نیز از همین قسمت استفاده می شود. رویت ,حذف , ایجاد و تغییر مجوزهای زیر سایت ها و حذف سایت مادر نیز از همین جاست.

حذف يک زنگ اخطار

از قسمت " عمليات سايت " به بخش " زنگ اخطار کاربران " برويد.

از منوي موجود سايت خود را انتخاب و " به روز رسا ني " را کليک کنيد.

بعد از اينکه کليه زنگ اخطارهاي موجود نمايش داده شد يک يا هر تعداد زنگي که قصد حذف آنها را داريد انتخاب
 و سپس بر روي " حذف زنگ اخطارهاي انتخاب شده " کليک کنيد.

ايجاد و حذف گروه هاي جديد کاري

ايجاد و حذف گروه هاي جديد کاري :

براي افزودن گروه ها و يا کاربران جديد از قسمت " عمليات سايت " افراد و گروه ها را انتخاب کنيد. در صفحه ي افراد و گروه ها گروه موردنظر را انتخاب کنيد.
در صفحه ي باز شده مشخصات گروه مورد نظر خود را وارد کنيد.
براي تعيين مجوز هاي گروه يکي از مجوزهاي موجود و مناسب براي گروه را انتخاب کنيد.

و سپس بر روي " تاييد " کليک کنيد.

براي حذف گروه انتخاب شده بعد از انتخاب گروه مربوطه از منوي " تنظيمات " تنظيمات گروه (مديريت پارامترهايي چون نام و مجوزها و ... ) را انتخاب کنيد. همانند شکل زير برروي "حذف" کليک کنيد تا گروه مربوطه حذف شود.

ايجاد زنگ اخطار براي کاربران ( Set An Email Alart )

همانطور که مي دانيد وب سايت هاي شيرپوينتي جهت افزايش تعامل و همکاري گروه هاي کاري مختلف شکل گرفته است.يکي از امکاناتي که اين سايت ها در اختيار کاربران قرار ميدهد زنگ اخطار است.هر گاه ليست و يا سندي در وب سايت ايجاد گردد يا تغيير و يا حذف شود پيغام هشداردهنده اي به کاربر موردنظر ارسال مي گردد تا او را از تغييرات ايجاد شده آگاه کند.

براي ايجاد زنگ اخطار بر روي يک سند ابتدا انرا انتخاب و سپس از منوي باز شده بر روي " اگاه کردن من " کليک کنيد. همانند حالات قبل صفحه اي باز مي شود که مي توانيد از آن براي تنظيم مشخصات تکليف مورد نظر استفاده کنيد.

صفحه1 از3