سامانه سلامت

سامانه همراه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یک نرم افزار قابل نصب بر روی گوشی‌های هوشمند دارای سیستم عامل آندروید است که در آن  لایه‌های اطلاعاتی شامل  بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها ، مطب پزشکان، مراکز بهداشتی درمانی، آزمایشگاه، داروخانه‎ها، مراکز اورژانس، مراکز توانبخشی و مراکز پرتودرمانی با توجه به طول و عرض جغرافیایی این مراکز بر روی نقشه شهر مشهد بارگذاری خواهد شد. با نصب این نرم‌افزار، افراد می‌توانند به راحتی واحد موردنظر را خود را جستجو و مسیر دستیابی به آن را پیدا کنند.

روش‌های استفاده از سامانه در حال حاضر:

در حال حاضر با 4 روش زیر می‌توان از این سامانه استفاده کرد:

1-  فرد با دانستن نام پزشک، داروخانه، بیمارستان و .... موردنظر می‌تواند با درج این اطلاعات در قسمت جستجو روی نقشه به آدرس و جزییات اطلاعاتی دسترسی پیدا کند و همچنین کلیه مسیرها تا واحد موردنظر با در نظر گرفتن یک‌طرفه بودن خیابان‌ها را بر روی نقشه مشاهده نماید.

2-  فرد با دانستن تخصص پزشک مورد نظر، بخش بیمارستانی موردنظر می‌تواند تمام پزشکان دارای تخصص یا تمام بیمارستان‌های دارای بخش موردنظر را بر روی نقشه مشاهده کند که باز هم مسیر دستیابی  به آدرس مورد نظر بر روی نقشه قابل مشاهده است.

3-    فرد می‌تواند با محدود کردن ناحیه جغرافیایی به طور دلخواه تمام مراکز موجود را مشاهده نماید.

4-    فرد می‌تواند تمام مراکز را در شعاع 3 کیلومتری خود مشاهده نماید.

مشهد، بیمارستان امام رضا (ع)، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه کدپستی: 3316-913791  نمابر: 38548048 051  پیام کوتاه: 30007273  پست الکترونیک:  it.manager[at]mums.ac.ir