معرفي واحد وب سایت

در سالهای اخیر اینترنت نه تنها مورد استفاده متخصصان قرار مي گيرد، بلکه در سطح وسیع تري توسط اقشار مختلف مردم استفاده می شود. اینترنت از دو جنبه  جستجوی اطلاعات و انتشار اطلاعات مورد توجه می باشد. تامین اطلاعات کاربران از طریق موتورهای جستجو در محیط وب صورت می گیرد. در حال حاضر موتورهای جستجو ده ها بیلیون صفحه وب را نمایه سازی می کنند و روزانه به صدها میلیون جستجوی وبی خدمات ارائه می دهند. این قابلیت ها موجبات خدمات دهی و استفاده از محتوا را برای هر کس در هر جا فراهم آورده است. یک وب سایت باید با هزاران وب سایت دیگر که دارای محتوا، اطلاعات و حتی طراحی مشابه هستند رقابت کند. اگر یک وب سایت خواهان پیروزی در این رقابت است، نیاز به ارزش افزوده دارد، یعنی نیازمند پیدا شدن وب سایت مربوطه توسط دیگران می باشد.

واحد وب سایت دانشگاه در راستای تحقق سیاستهای کلان دانشگاه و همچنین پدیداری مناسب در فضای مجازی تلاش می نماید با ارتقا سیستم های مدیریت محتوای وب سایت های دانشگاه، آماده سازی و طراحی سایت های پویا و همچنین ارتقا استانداردهای طراحی سایت، جایگاه مناسب و در خوری در رتبه بندی های جهانی و همچنین در موتورهای جستجو کسب نماید.

شایان ذکر است پدیداری مناسب و شایسته در موتورهای جستجو و رتبه بندی ها در سايه همکاری فعالانه کلیه واحدهای دانشگاه با واحد وب سایت مقدور می باشد. زیرا در این راستا پس از آماده سازی بستر مناسب، درج اطلاعات علمی و جامع توسط واحدهای دانشگاه برای رسیدن به اهداف الزامی می باشد.

خدمات

فرایند ایجاد وب سایت در دامنه دانشگاه

1. انتخاب شناسه مناسب بر اساس استاندارد نامگذاري وب سايت جديد

2. تکمیل فرم درخواست

a. سایت واحدهای دانشگاه

b. همایشها

3. رعایت استانداردهای محتوای وب سایت های دانشگاه

4. رعایت استانداردهای فنی سایت

5. مطالعه جزوات آموزشی طراحی وب سایت

6. ارزیابی وب سایت ها

- استانداردهای seo

- استانداردهای وبومتریک

- معیارهای ارزیابی وب سایت های دانشگاه

۱. بروز رسانی سايت دانشگاه

در حال حاضر بروز رسانی سایت دانشگاه با همکاری بیش از 250 نفر از همکاران در واحدهای مختلف انجام می شود. هر یک از واحدهای دانشگاه دارای یک یا چند مدیر وب سایت می باشند که تمام مدیران می توانند با اتصال به اینترنت به راحتی نسبت به بروز رسانی و ایجاد صفحات جدید بر روی وب سایت دانشگاه اقدام نمایند.

۲. ایجاد سایت های جدید

قابل توجه واحدهاي تحت پوشش دانشگاه جهت ايجاد سایت در پايگاه اينترنتي دانشگاه و يا ايجاد سایت اينترنتي كنفرانس ها فرم هاي مربوطه را تكميل و به مجموعه مديريت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ارسال نمائيد. بديهي است پس از بررسي و تائيد نهايي نسبت به ایجاد سایت اقدام لازم صورت خواهد گرفت. سپس آموزش های لازم به مسئول معرفی شده داده خواهد شد.

استاندارد نامگذاري (شناسه) وب سايت جديد

فرم های در خواست سایت واحد های دانشگاه

فرم های درخواست سایت همایش ها

تغيير مسئول سايت

فرم چاپی در خواست سایت فرم الکترونیک در خواست سایت فرم چاپی در خواست سایت همایش ها فرم الکترونیک در خواست سایت همایش ها فرم چاپی تغییر مسئول سایت

برای آشنایی بیشتر با برنامه مديريت محتوای وب سایت دانشگاه مي‌توانيد به مستندات و راهنمای استفاده از برنامه مراجعه نمایید.

3. ايجاد نام کاربري مديران سايت
۴. آموزش، برگزاری کارگاه های ویژه مسئولین سایت
5. راهنمای و رفع مشکلات طراحی سایت مسئولین سایت ها

مسئولین وب سایت های دانشگاه به منظور دریافت راهنمایی و رفع مشکلات در طراحی صفحات مشکلات خود را در فرم "خدمات واحد وب سایت" ثبت نمایند تا همکاران واحد وب سایت مشکل شما را بررسی نمایند.
  6. پايش سايت دانشگاه

7. واگذاري دسترسي به سيستم پيام کوتاه دانشگاه

8. تدوین سیاست های لازم جهت ارتقا در ارزیابی وب سایت های دانشگاهی در ایران و جهان
  خدمات واحد وب سایت